Toţ’ steţ’ mari cunoscători

Posted: 23 iunie 2010 in de-ale lu Danny

Toţi sunteţi cei mai tari. Sunteţi cei mai tari când vine vorba de lucruri importante.

Când vine vorba de fotbal toţi sunteţi mari fotbalişti. Voi nu greşiţi niciodată. Văd pe la tereasă sau chiar am văzut la un prieten. Tatăl lui un burtos, gras. Toată viaţa nu a făcut niciun sport. Stă cu ochii beliţi în televizor şi cu berea în mână şi începe să comenteze. Că bă eşti prost, că nu eşti în stare, etc. Păi futuţi cretinismul mătii de idiotu’ pulii. Tu ştii măcar ce tensiune e pe teren? Ştii cum e? Poate ai o zi proastă. Păi îmi bag ceva.. îi ei de cimpanzei.. comentaţi dar voi sunteţi vai morţii voştrii.

De femei ce să mai zic. Când e un grup ceva. Toţi pisi ce mai faci nu ştiu ce. Mari macio. Şi când e să fiiii singur moamă, mamă.. dacă vine una şi te întreabă ceva te trec apele. Iau eu unu de vârsta mea tare în gură, vai morţii lui care a stat şi el odată cu una vai de capul ei.. şi îl pun în faţa unei bunăciuni. Hopa, unde-s cuvintele fraiere? Păi ce faci? Ce caută cuvintele ălea scrise pe palmă? Ţi-ai pierdut frazele de agăţat. Ce să mai zic, că iar îmi săriţi în cap.

Toţi sunteţi bătăuşi. Muşchiuloşi, ham, bam cium. Spargem, tăiem, dregem. Se ia unu de tine, scapi şi dupaia.. eh lasă mă că dacă îi dădeam una. Sau eşti tare în gură, şi pac vine unu la tine şi îţi dă o mamă de bătaie de hopa tropa. Ce bă nu eşti în stare să îl baţi pe ăla? Unii degeaba au muşchi că nu ştiu să-i folosească. Gigi muşchi, ce să faci. Sunt mii o mulţime.

Oalele când e vorba de maşini. Păi frate ce să mai, ne pricepem calumea, da rău de tot. Ce să mai unii sunt minunaţi că ce tunat e un Audi A4 stock sau un BMW ceva, care are o culoare mai deosebită. Alţii fraiere văzui un M3 azi, văzuşi un butoi. Dacă tu vezi în spate că e stema de la M3, gata e M3. Şi se miră de tine că tu nu te pricepi că eşti praf. Păi dacă tu zici că o maşină stock e tunată, atunci ce pula mea să mai zic? Unii au mers doar cu maşina părinţiilor şi nu cred că unii au dat 300 şi pe strazile din România. Nu, noi nici nu avem în România câteva maşini peste 1000 de cai, nu.. nu avem Bugatti Veyron în România, nu. Gura asta e păcătoasă rău, practica îi omoară pe unii. etc, etc, mi-e lene să mai scriu că scriu degeaba..

Oalele avem şi nişte informaticieni şi nişte haşcheri printre noi de te iau pe sus. Se pricep calumea de încurcă hardware cu software. Haha, ce mişto. Ştiu toate minunăţiile lu’ peşte şi nici măcar nu ştiu ce e ăla dextop.

Poţi să te pricepi la orice, trebuie doar să dai din gură. O să revin..

Reclame
Comentarii
  1. Pushi spune:

    Postu e bun, imi place, numai ca trebuie sa te cert. Daca ala iti e prieten cum vorbesti asa de tatal lui ? Plm, fi mai subtil, chiar daca nu dai nume, sau spune ca e o cunostinta, da nu prieten.

    Iar despre faptul ca toti se pricep la toate, pai e deja ceva normal cand tipu care iti repara WC-u iti explica cum a crackuit el GTA IV de unul singur. Nu zic ca nu avem si priceputi, ca doar romanii au spart NASA, dar nu toti.

  2. Dani spune:

    am auzit la cineva faza şi na..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s