Abuz de tehnologie

Posted: 16 iunie 2010 in de-ale lu Danny

Nu ştiu dacă am mai scris despre asta, dar nu contează.

Încep cu telefoanele care fac clătite. Telefoane cu touch screen şi o mulţime de aplicaţii care nu prea merg fără net. E normal să evoluăm, dar uniiiii oameniiiii fac abuz de aşa ceva. Acasă stau toată ziua pe net. Şi când pleacă afară îi vezi numai şi numai cu telefonul în mână. Desigur pe mess sau pe facebook. Nu am nimic cu nimeni, dar plm mai lăsaţi toate căcaturile ăstea şi trageţi o plimbare. Luaţ’ o gură mare de aer că de când nu aţi mai oxigenat creierul ăla calumea. E vai de noi.

Nu suport tehnologia în general. Mai ales când vine vorba de maşini. E vorba aia ” pasionat de fiarele vechi care merg mult mai bine decât plasticele de ultimă generaţie „. Nu ştiu cutia automată mă scoate din sărite. E naşpa, unde mai e farmecul? Sunt tot felul de sisteme din ce în ce mai complicate. Merge maşina singură şi ce mişto era când plecai la drum lung şi dormeai în parcarea de pe autostradă. În fine părerea mea de căcat. O să fie mişto când o să-ţi oprească maşina automat la roşu sau la obstacole.

O să ajungem să ne deplasăm cu ajutorul unor scaune cu motor. O să zburăm şi nu o să mai facem deloc mişcare. Sper că nu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s