Verbe II – A muri

Posted: 23 mai 2010 in de-ale lu Danny

Nimeni nu scapă de moarte. Unii mor mai devreme alţii mai târziu. Unii sunt tare fricoşi. E cel mai mare coşmar al lor. Câţiva fac anumite lucruri doar pentru a muri mai repede. Fumează ca să se ducă mai repede, se droghează ca să scape de probleme şi ca să ajungă în mormânt. Alţii beau până ajung în comă, alţii îşi taie venele. Dacă tot vrei să mori mai repede, du-te pe un pod şi aruncă-te. Aruncă-te de pe bloc. Aruncă-te în faţa maşinii, e mult mai simplu. Uneori îţi vin momente în care vrei neapărat să te duci, dar nu durează mult şi îţi revii. Important e să nu îţi fie frică pentru că odată şi odată tot se întâmplă. E naşpa de ăia care mor de pulă sculată.

Reclame
Comentarii
 1. Elena spune:

  Dar niciunul dintre ei nu se gandeste la ce lasa in urma.. si aici ma refer la familie si toate persoanele care ii iubesc.
  Eu imi iubesc viata si tot ce tine de ea,pt ca daca nu ar mai fi ea,nu ar mai fi nimic.. asa ca nu pot spune ca iubesc ceva mai mult decat pe ea.
  Sunt intr-o pasa foarte proasta,pt ca trec prin asa ceva.. dar cu toate astea incerc sa ma incurajez singura pt ca nimeni nu o poate face mai bine ca mine.
  Moarte te desparte de tot.. pur si simplu te rupi de tot.

 2. Dani spune:

  Aşa este. Eh, trebuie să profităm de tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s