• Inna a devenit o personalitate? Aşa de mare? Plm, la română ne-a pus diriga să scriem 5 mari personalităţi care încă trăiesc. Multe personalităţi au fost scrise cum ar fi: Gheorghe Hagi, Şerban Huidu, Ion Ţiriac, Mişu Găinuşă, Nadia Comăneci, Florin Piersic, etc. Un coleg a pus-o pe Inna. Doamne. Hai să comparăm Inna cu Voltaj, cu Holograf, cu Mihai Traistariu şi cu mulţi alţii. Nu prea comentez că eu sunt varză la capitolul muzică. Adică nu ştiu să cânt şi nu prea sunt documentat. Dar totuşi ştiu să apreciez o voce calumea. Şi îmi place să ascult o muzică mai aparte, nu orice ascultă toată lumea. Ea poate a ajuns unde a ajuns şi prin felul cum arată, poate are voce, dar oricum e din noua generaţie, a apărut aşa din puf. Totuşi să zicem că e o ” vedetă „, vedetă poate să fie oricine, dar ” personalitate ” şi deobicei când cineva te pune să alegi fix câteva persoane înseamnă să le treci pe cele mai mari şi faimoase.
 • Că tot suntem la muzică. De ce pula mea comentează lumea că unii cântăreţi cântă în engleză? Atâta timp cât au mai multe concerte în afară decât la noi, nu văd unde e problema. Nu sunt anti-patrie dacă cântă în engleză. Dacă aşa pot avea şi ei succes. Atunci de ce mai învăţăm limbi străine la şcoală? Că ce, poate uităm de limba română. Atunci înseamnă că mulţi directori de diferite firme.. când te duci la interviu îţi cere o limbă străină cel puţin.. atunci asta ce înseamnă că nu sunt patrioţi?
Reclame
Comentarii
 1. Cristi Staicu spune:

  Mie tot mi se pare ca Inna seamana cu Larisa…

 2. Issel spune:

  Initial cautam un scriitor dar nu stiu cum mi-a atras atentia postarea ta.

  Daca Inna este o personalitate in media romaneasca atunci e trist. Nu are voce absolut deloc [aici ma refer la reprezentatiile live nu la cele fabricate pe computer], are aparitii penbilie, iar la capitolul engleza e varza desi micuta noastra „personalitate” se preteaza la a fi o inteligenta sclipitoare….. wtf „Fly like a woman”?

  Refreritor la cei care fug in strainatate sa se afirme si la limba engleza in general sunt de acord cu faptul ca e bine sa cunosti cat mai multe limbi straine, nu inseamna ca nu esti patriot insa anumite vedete, vezi Inna, fac un textulet la repezeala fara cap si fara coada care prinde prin cluburile strainezilor si gata pac vedete de calibru. [nu ii bag pe toti in aceeasi ciorba]

  cam atat de comentat

  Cheers!
  Issel

 3. Dani spune:

  Ce scriitor?

  De Inna ce să mai zic, nu e aşa de importantă ca să comentez despre ea. Puţini oameni ştiu să aprecieze o muzică bună acum..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s