Despre femei – part 5

Posted: 25 aprilie 2010 in de-ale lu Danny, despre femei part 5
Etichete:

Vorbesc doar din propie experienţă, dacă voi ziceţi că nu e aşa, asta e nu am întâlnit pe cine trebuia.

 • Ele impresionează pe majoritatea băieţilor cu corpul extra puli fantastic. Şi ele ştiu foarte bine acest lucru, şi unele profită mult prea mult din cauza unor proşti. Din această cauză foarte multe uită că au şi o parte interioară, un suflet. Multe probleme, majoritatea, vin din interior. Aşadar, multe dintre femei, fete cum vreţi să le spuneţi, pun preţ prea mare pe exterior şi uită de senimente şi căcaturi. Nu zic să nu vă ocupaţi de voi. Dar părerea mea este 50-50. Adică pun preţ şi pe exterior şi interior, dar puţin mai mult pe interior.
 • Nu suport să văd fete pe stradă sau oriunde altundeva, ţinânduse de mână, sau în braţe. Oi fi eu misogin, dar totuşi. E prea penal, prea scârbos mai ales când văd unele vai morţii lor. Ştiu, merge acolo într-un film porno două sau 100 de lesbiene, dar nu pe stradă domne. Oricum, mai bine văd fete decât bărbaţi, deci..
 • Nu suport faza de genul când e vorba de un băiat. ” Nu e genul meu „, păi futuţi.. dacă îi alinez pe toţi foştii tăi, se văd diferenţe mari. Lăsaţi-o moartă şi recunoaşteţi în pula mea că e o vrăjeală de 2 bani.
 • Uneori eşti cu o anumită fată. Te caci pe tine, te rogi de ea să iasă afară. O implori de fiecare dată şi tot intervine o scuză penibilă. Până la urmă te plictiseşti să vorbeşti pe mess şi la telefon cu ea şi să o vezi din joi în paşti şi o laşi. După puţin timp e cu altu. Şi îi vezi nu mai pe afară. Cum e posibil? Chestia e că şi eu eram aşa, dar de ceva timp bun gândesc altcumva şi mă bucur de acest fapt. Dar acum chiar nu e la modă sinceritatea? Frate, nu vă mai băgaţi în ceva doar de a fi. Vă înţeleg şi pe mine mă durea în cur de sentimente, dar aş vrea să mă înţelegeţi.
 • După ceva timp unele realizează ce au pierdut şi încep să-şi aducă aminte. Le vine dor şi tot felul. Mda, înţeleg, fiecăruia îi se întâmplă, dar trece o tonă de timp şi după începeţi cu fiţele. Încerci odată, de două ori, de trei, de patru, dar dă-o în morţii ei de treabă. După ce vă bateţi joc de om, credeţi că o să uite tot şi o să vă ia în braţe şi gata totul o să fie bine. Majoritatea oamenilor sunt orgolioşi, aşa că..
 • Faza cu vreau să rămânem prieteni, e o altă mare vrăjeală. E aşa ca să te consoleze, chiar dacă s-a pişat pe tine. Da fată bine, să fim prieteni buni, eu să te ajut la greu, să faci draci uscaţi, să alerg, să vin repede, să stau după tine şi când îţi cer o favoare .. fix pula. Să stai să-mi povesteşi de iubitul tău cât de frumos şi pula mea e. Să vin la tine că eşti supărată fiindcă ăla şi-a băgat pula şi a plecat. Eu să îţi fiu alături şi tu?
 • Oricum vorbesc degaba, că acum, contează să iei la muie, să fi proastă şi tot felul. S-au schimbat vremurile. Şi fete serioase nu mai găseşti, adică găseşti, dar rar.

Va urma..

Reclame
Comentarii
 1. belciug spune:

  Frate te-ai despartit de gagica’ta?:))Fara suparare, dar din ultimele posturi asta rezulta. Lasa frate ca sunt destui pesti in mare:). Da-le dracu de proaste:-j

 2. MaDy spune:

  Nice post! The truth and only the truth!:)

 3. Dani spune:

  Nu, o duc bine de o lună şi.
  Postu anterior e aşa ca un fel de bazaconie nu mai că e sub alt titlu.
  Ştiu că sunt peşti în mare. Nu o duc prost la capitolul ăsta, doar îmi exprim părerea prin ce am trecut.

 4. kido13 spune:

  Foarte adevarat…
  Ata ete..oricum nu trebuie sa generalizam…nu sunt toate la fel si tu stii asta 😉
  Si totusi ..ce spui tu pe aici e adevarat 😉
  Take care cretzule.

 5. Dani spune:

  NU GENERALIZEZ! Am scris la început. Scriu doar din proprie experienţă. Dacă asta e părerea mea, poate că nu am întâlnit pe cine trebuia. O să-mi schimb părerea, dar plm, mai durează..

 6. boredstefania spune:

  nu ai intalnit pe cine trebuia:)….intelegi tu?nu toate suntem asa:))

 7. Dani spune:

  Ştiu asta. Dar deocamdată am avut parte de puţine care nu sunt aşa.

 8. vasile spune:

  esti frustrat sau ce?

 9. Dani spune:

  Nu sunt frustrat.. poate ” sau ce „..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s