Răspunsurile pentru ” chestia de sâmbătă „.

 • Avortul mi se pare o mare porcărie. Nu contează situaţia, frate ştiu greşeşti de multe ori, dar după o anumită vârstă mai şi gândeşti înainte să faci ceva. Deci părerea mea e că avortul este un lucru rău pentru că e ca şi cum ai ucide pe cineva, ce nu e aşa? Dar are şi o parte bună, poţi să-l faci ca să-ţi îndrepţi greşeala. În fine e bine şi nu e bine. 50-50. Mai bine faci avort decât să faci copilul şi să-l laşi să moară de foame, etc.
 • Mulţi merită pedeapsa cu moartea. Acum câţiva ani buni se practica această pedeapsă, dar acum.. doar în unele ţări. Eu am mai zis, eu aş alinia toţi parlamentarii, TOŢI! din toate oraşele, doar ăia care nu îşi fac treaba, i-aş alinia şi aş descărca câteva încărcătoare în ei. Cu trecerea timpului o să se practice această pedeapsă, părerea mea.
 • După mine există două timpuri de tortură. Fizică şi sufletească. Amândouă sunt greu de suportat. Exemple de tortură.. ştie toată lumea, deci nu are rost să mai scriu.
 • Chestia este că eu nu sunt de nicio orientare politică. Mie nu-mi pasă de politică, fiindcă la noi nu există aşa ceva lucru. Dacă asta numiţi voi politică, atunci.. În fine, deci, în timpul comunismului nu era extraordinar, dar după ce terminai liceul aveai un loc de muncă asigurat, atunci era armata obligatorie ceea ce era foarte bine după părerea mea, nu erau aşa mulţi ţigani, oamenii erau mult mai civilizaţi, chiar dacă trebuia să strângi benzină ca să mergi sau era faza cu luni merg maşinile cu numărul care începe cu a, b, c, etc.. era bine că nu era aşa multă poluare. Să uitaţi la un film mai vechi să vedeţi că trecea o maşină la un minut, acum.. bani să ai că maşini sunt mii şi mii. Orice lucru are dezavantaj şi avantaj. Oricum părinţii noştri au suferit, dar nu mai ei ştiu cum era atunci cu cozile imense şi alte porcării. De capitalism ce să zic. Îmi vine în minte decât.. o persoană care deţine capital. Nu am ce vorbi de capitalism.
 • Nu înţeleg de ce ai asociat cele 2 cuvinte. Nu văd legătura. Da se poate să fi şi ateu şi o persoană morală. Ateul este cel care nu crede în divinităţi, care respinge religia şi o persoană morală este o persoană care gândeşte corect şi nu face ceva fără cap. Eu zic că se poate să fi.
 • Nu am mai mers de mult timp cu trenul. Mi-e dor de cantonamentul la mare în care am mers cu trenul şi culoarul era plin de mingi. Am vreo 2 ani de când nu am mai mers. O să-mi pun şi asta pe lista..
 • Primul cuvânt care îmi vine în minte când aud de turism este Grecia. Nu mai din cauza crizei acesteia îmi aduce aminte..
 • O iau ca tărie de caracter. Un om care are tărie de caracter.. este un om care depăşeşte momentele grele care apar spontan. Trebuie să fi sigur pe tine şi să nu depinzi de nimeni. Şi să nu te laşi influenţat de altul.
 • Hm..Tudor, Tudor.. oricum am mai scris şi în ‘ strict personal ‘ de Andreea, dar la glumă, se ştie. Aşadar că mă tot înnebuni Tudor şi dracu mă pusă.. că nu îi spusei pe mess că acum tre să ştie toată lumea. Asta e mă ţin de cuvânt. Andreea e actuala girlfriend. Ne-am cunoscut pe la sfârşitul lunii martie. De fapt ne ştiam aşa de mult timp, era prietena bună a unei prietene de familie. A citit multe chestii pe blog şi am avut câteva discuţii mai lungi.. după care am ieşit afară şi ne-am cunoscut mai bine după care neah.. ştiţi şi voi. În fine, totul a rămas aşa secret, adică nu am povestit nimănui şi nici nu o să mai fac aşa ceva. În rest ce să zic este specială pentru mine. Ne înţelegem bine asta e important. În rest nu mai zic nimic. Nu cred că vreţi să ştiţi ce fac eu..
Reclame
Comentarii
 1. kido13 spune:

  Momentan nu am timp sa comentez tot postul dar iti zic cateva cuvinte: Ai grija de ea si iubiti-va mult :* ..meriti si tu sa fi fericit 😉

 2. Dani spune:

  Aşa e. Fericit sunt, dacă nu mă arunc de pe bloc..
  Mda, glumă.

 3. Chaos spune:

  La partea cu ateul, de surprinzator de multe ori am auzit oameni asociind moralitatea cu biblia şi cei care nu aplică ce scrie în biblie automat sunt un fel de sociopaţi. Şi mie mi se pare o prostie totală dar vroiam să aflu opinia mai multor persoane.

  Habar n-aveam de chestia cu maşinile în ordine alfabetică pe vremea comunistă. Deşi după opinia ta în ansamblu despre politică ai zice că tinzi mai mult spre anarhie decât orice altceva :))

  Şi casă de piatră cu noua prietenă 🙂

 4. belciug spune:

  Eu nu sunt de acord la partea cu avortul…de ce spui ca ti se pare o porcarie? Sincer sa fiu nu prea sunt convins ca esti de parerea asta. Imagineaza-ti o situatie: sa zicem ca faci sex cu prietena ta si din nefericire aceasta ramane insarcinata…logic ca nu prea iti convine avand in vedere ca amandoi aveti varste fragede. Ce ai sa faci atunci? O sa-i ceri prietenei tale sa pastreze copilul pentru ca tii la ea foarte mult si la viata copilului vostru? Sau o sa-i ceri sa avorteze? Eu sunt de parere ca a doua varianta este valabila pentru toti baietii..la orice varsta. Nimeni nu vrea un copil..abia mai fac aia care sunt casatoriti;)

 5. Chaos spune:

  Sper că nu te superi că am pus link de pe blogul meu spre al tău.
  Sunt atât de narcisistă că m-am decis să-mi răspund singură la întrebări :))

 6. Dani spune:

  Belciug.. sunt şi şi.. am zis că e bine că îţi poţi îndrepta greşeala.
  Dar după o vârstă.. na trebuie să gândeşti înainte să acţionezi, ceea ce puţină lume face.

  Chaos.. nu mă supăr, chiar mă bucur că mai atrag şi alte persoane pe aici.
  O să-ţi pun şi eu linkul, dar deocamdată se lucrează la blog. Mulţumesc pt casa de piatră!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s