Unofficial WeeBlo Meeting

Posted: 13 Aprilie 2010 in Amsterdam Beat club, bogatu, Unofficial WeeBlo Meeting

Am fost şi eu invitat la acest eveniment. Eu nu ştiu sigur dacă o să ajung, dar dacă ai un blog poţi să viiii la întâlnire.

Unofficial WeeBlo Meeting @ Amsterdam Beat Club 16 aprilie ora 21:00. Va asteptam acolo, unde vom avea o intalnire cu totul si cu totul speciala. Nu avem proiecte de lansat, nu avem idei de discutat, ci doar de socializat, sa ne cunoastem mai bine, sa vorbim deschis si sincer, si evident sa ne distram cu totii. Unele intalniri de acest gen, al bloggerilor si al twitface-urilor din alte orase, au o tendinta de profesional, de oficial, si nu poti fi tu ca persoana, insati. Aici se schimba, fi tu insati, fii fara masca, arata-ne cine esti, ca mai apoi  dupa ora 11 noi, toti, ne vom intalni cu cititori nostri, daca ii veti invita la o mega petrecere @ Amsterdam Beat Club in Craiova. Sa aratam lumii ca bloggeri si twitface-urile stiu sa se distreze. De aici pornim de la premisa ca o sa fie ceva interesant, amuzant, si fun.

Locatia AMSTERDAM BEAT CLUB : Str. Romain Rolland, Nr. 11 (Zona centrala | vizavi de Banc Post)
Ora intalniri cu bloggerii : 21:00
Ora intalniri cu cititorii : 23:00


Cum participati? Simplu lasati un comentariu cu urmatoarele detalii :
Nume si prenume, adresa blogului vostru, si o adresa de email de contact.


Daca nu vreti sa va faceti publica adresa de email, in comentariu, atunci va recomand sa mi trimiteti un email pe adresa damian_irimescu@yahoo.com cu subiectul „Unofficial WeeBlo Meeting” in care sa-mi trimiteti numele si prenumele vostru, adresa blogului/ contul de twitter, adresa de email unde va putem contacta/adauga pe messenger, si  eventual nu e obligatoriu un numar de telefon.

Pentru cei care sunt in trecere pe atunci prin Craiova, ii invitam la WeeBlo Meet de asemenea. So cei care vreti sa va anuntati participarea lasati comment, sau trimiteti un mail ori la damian_irimescu@yahoo.com ori la blogatu@gmail.com
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s