Subiectele de la ” chestia de sâmbătă „:

  • Foarte mulţi oameni se vaietă de plictiseală. Momentele de genul vin des pentru unii, iar alţii nici nu simt acest lucru. Eu unul nu m-am plictisit aşa serios de mult timp. Mereu îmi găsesc ceva de făcut. Aşa şi voi. Trebuie să vă găsiţi câte o ocupaţie. Şi să faceţi mai multe lucruri că aşa vă plictisiţi.
  • Această mini-vacanţă a fost ok. Am savurat-o din plin. Nu întru în detalii..
  • Peste 20 de ani o să am 36. De văzut m-aş putea vedea cum vreau eu, dar lucrurile se schimbă foarte repede, deci totul, este imprevizibil. Cred că o să am o familie, o să am o facultate terminată şi sper să fiu cât de cât bazat. Şi sper să nu depind de nimeni.
  • Zilele ploioase sunt frumoase, dar şi de căcat. Depinde unde eşti şi cu cine. Majoritatea oamenilor stau în casă sau în cluburi. Alţii.. aleargă prin ploaie, se distrează, sar în bălţi. Alţii fac un drift cu maşina ceva, alţii un traseu cu bicicleta.. prin nămol, alţii fac un fotbal.. fiecare cu ce poate.
  • Singurul lucru care îmi vine acum în minte despre miriapode este că sunt formate din multe segmente şi că au multe picioare. Atâta ştiu..
  • Minunile se întâmpla, rar.
  • De mâncare ce să vă zic. Ca bucătar ai o meserie frumoasă şi plătită bine. În aşa ceva poţi să bagi bani pentru că îndiferent de vremuri.. lumea tot mănâncă.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s