• Începem cu forumul în general. Eu am început să umblu pe ele acum ceva timp. Înainte parcă era altă lume. Acum îmediat cum apare un subiect ( care e de tot căcatul, oamenii născocesc tot felul de ciudăţenii ), mulţi postează doar de dragul de a posta sau mai precis pentru a vedea alţi magnaţi ai forumului că el are 1002022 de posturi. Nu contează cât îl ajuţi pe cel care a pus întrebarea, atâta timp cât ai mai făcut un post. Apropo, nu se dau premii şi nu câştigaţi nimic. În loc să ajutaţi şi să socializaţi luaţi oamenii în bâză.
 • Încet, încet întreaga lume devine din ce în ce mai proastă. În loc să ne facem treburile singuri, facem tot felul de roboţi şi tot felul de şmecherii ca să ne uşureze munca. O să ajungem să futem tablă. Se observă peste tot că prostia pătrunde din ce în ce mai mult. Prostia se promovează şi tot aşa..
 • Începând de mâine o să vă arăt timpuri de bloggeri. O să fac articol şi o să postez şi print screen-uri şi linkuri. Ca să vedeţi că este adevărat.
 • Ţăranii au început să se revolte. Când au fost alegerile prezidenţiale, Geoană tot preciza că copii de la ţară o să poată face o facultate. Acum toţi ţăranii, defapt, numai sunt ţărani. În gândul lor nu sunt, dar comportamentul şi limbajul lasă de dorit. Şi în clasă am diferite specimene. Odată spunea o profă ” bă parcă aţi fi de la ţară ” şi un ţăran face.. ” bă ce ţărani sunteţi bă.. cum puteţi fi aşa ” a vorbit căcatul din el. Nu suport genul de om care se bagă când nu trebuie şi doar de plăcere. În ora de info să vă uitaţi la filme porno bă, dar niciodată să nu plecaţi fără să notaţi numele în telefon sau pe caiet, nu-i aşa Sebi? Nu am nimic cu ţăranii, dar la ce le trebuie lor facultate? cine o să mai muncească? voi nu gândiţi mă! ŞI PULA MEA! Trebuia să rămâneţi acolo în pula mea, aţi venit la oraş.
 • ” Transpiraţia strică reputaţia „. Băi copii mai spălaţi-vă ! Înţeleg că e criză, dar decât să vă luaţi o bluză nouă, adidaşi sau eu ştiu.. ce vă luaţi voi.. mai bine vă luaţi un deodorant, un săpun că de na.. mirosiţi ca dracu. Înţeleg că e miros natural, dar nici chiar aşa. Norocul meu este că am nasul înfundat. Nu ştiu, cred că depinde şi de educaţie şi de caracter. Dar eu unul nu pot să plec de acasă fără să îmi dau cu deodorant, parfum şi să mă spăl pe dinţi.
 • Gelozia şi invidia apar atunci când te crezi inferior acelei persoane. Deci ştiţi voi la ce fac referire! Multă lume zice asta.
Reclame
Comentarii
 1. Elena spune:

  Sunt de parere ca gresesti.Mereu am citit la tine in posturi”ce castigi daca faci nu stiu ce..”.. nu cred ca este vorba de premiu.Ci faci asta doar pt ca o simti si pt ca vrei.
  Iar faza cu nespalatii.. .D-astia se gasesc peste tot.. nu toti se respecta.
  Cand intrii in cls la noi.. miroase a balega.Daca ai sta sa ii iei pe fiecare in parte si sa bagi nasul la subratul lor,cred ca trei sfertuir ar mirosi a transpiratie,fie ei tarani sau nu.Dar ce ne pasa noua?!Atata timp cat ne respectam,ar trebui sa fim mandri de noi.. si sa nu ne fie rusine cu nimic al nostru.Vorba dnei de fizica”daca ceilalti sunt maidanezi,vrei sa fi si tu?”

 2. dy0studio spune:

  Păi nu e vorba de premiu. E vorba de mentalitate, e vorba nu cum o faci sau câte.. ci de ce? cu ce scop ?

 3. Elena spune:

  Unele lucruri nu au o semnificatie anume.. ci doar simti ca vrei sa le faci.
  In fine.. discutie interminabila.:))

 4. dy0studio spune:

  Da, da. O continuăm mâine la şcoală. :))

 5. kido13 spune:

  Da da da…ai dreptate
  Cât despre: „Băi copii mai spălaţi-vă ! ” ….Nu crezi că le ceri prea mult 😮 ?!

 6. dy0studio spune:

  O să le fac cadou câte un săpun.

 7. Lizo spune:

  Ba lasa-l ma pe sebi ca nu are rost , e cauza pierduta :-J .. La el asa se face , pur si simplu e imposibil sa ii schimbi , trebuie sa ii lasi in durerea lor , nu ai cum sa il schimbi daca 16 ani a fost asa , de ce sa-r mai schimba acum .
  ” Intre noi sti defectele sunt acceptate ” Eu nici nu ii mai bag in seama :-J ..
  Te-ai schimbat mult ba .. oricum nu ma iei in seama , doar asa ca fapt , am zis-o .

 8. dy0studio spune:

  Părerea ta nu contează. Dacă asta e credinţa ta că nu poţi să-i schimbi bine, dar eu am altă părere.

 9. Lizo spune:

  Da stiu ca nu te intereseaza parerea mea ..

 10. PushiT spune:

  N-ai ce sa le faci. Ia fai tu o creanga stramba sa stea drept, si spune-mi daca se rupe sau nu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s