Să vă spun un secret. Nu câştigaţi nimic dacă aveţi multe comentarii sau multe vizite.

 • Chestia care nu o suport cel mai mult este faza cu ” hi5-ul strică pozele ” a? are you fucking idiot? Acesta este hi5-ul meu. Dacă vi se pare vreo poză stricată de hi5.. eu vă dau poza originală şi vedeţi că este exact la fel. Este problema voastră că vă faceţi poze cu telefoane polifonice sau că le editaţi ca nişte profesionişti. Nu ştiu dacă vă pricepeţi la photoshop, dar puteţi să faceţi poza să aibă o claritate, rezoluţie, etc foarte bună. Unul e de ajuns să zică ceva că repede ca babele ziceţi şi voi. Dacă zic un cuvât mai suspect acum.. îl analizaţi şi repede îl strecuraţi în vocabular.
 • Ce mişto era prin 2007, defapt 2006, dar atunci nu aveam net acasă şi aveam doar cont. În 2007 era aşa clean site-ul. Foarte simplu de umblat pe el. Lucruri interesante la îndemână. Acum au apărut tot felul de căcăreze. Cu coinsuri, jocurile stupide cu tot cu invitaţiile lor, modul tău ca un fel de avatar, plm. Tot felul de porcării inutile. S-au prostit şi ei înainte socializai cu lumea, îl foloseai ca să le arăţi persoanelor străine cum arăţi, că înainte la ce viteză aveai la net stăteai ore să trimiţi nişte poze. Acum dacă nu ai peste 10000000 de comentarii nu eşti tare.
 • Descrieri penibile, nume jegoase, poze căcăcioase întoarse la 143 de grade ( celsius, numai vine odată vara.. ).
 • Ce îmi plac fetele care îmi lasă comentarii de dulce. Le iei cu ironie şi sarcasm, dar ele nu prea ştiu ce sunt ălea şi deja îşi fac concluzii pripite. Sau voi v-aţi făcut hi5 ca să vă faceţi prietenă ? vai.. :)))
 • Băi pizdelor văd poze din în ce în ce în ce în ce mai goale. Pula  mea.. mai bine le puneţi pe un site porno, mai luaţi şi bani. Păi pula mea, mi-ar fi jenă totuşi.. mai ales când ai 1 giga greutatea.
 • Eu am precizat de multe ori. Mai întâi uitaţi-vă în oglindă şi analizaţi-vă şi după făceţi-vă poze..
 • Şmecherie tată.. aţi uitat când vă făceaţi poze la webcam, de parcă nu faceţi asta acum..
Anunțuri
Comentarii
 1. anonimous spune:

  defapt el nu stirca pozele, dar daca ei uploadeaza poza la rezolutia si dimensiunea pe care o scoate aparatul, cred si eu ca hi5 o comprima aiurea si iese urata

  si mie imi e dor de vechiul si simplul hi5

 2. Alexa spune:

  hi5-ul a fost distrus de catre romani 😉 el in esenta este un site de socializare foarte bun

 3. dy0studio spune:

  Albert sunt mai multe chestii care strică pozele, dar îi bag în ceaţă pe ăştea..

  Alexa da ai dreptate, românii l-au stricat..

 4. Post « spune:

  […] de ele; sfat: ramaneti asa ca ma doare fix in ****. Am vazut acum de curand un comentariu lasat pe blog care zicea: “hi5-ul a fost distrus de catre romani”; corect, romanul e genul de om care […]

 5. rux spune:

  ai uitat sa zici de fetitele de clasa a 5a, a6a care au poze in chiloti sau costum de baie ! A fost invazie in vara , am schimbat vreo 2 mouse-uri tot refuzand cereri =))

 6. dy0studio spune:

  Eh am uitat multe, dar am scris aşa ce mi-a venit repede în minte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s