Despre femei

Posted: 14 Martie 2010 in bărbaţi misogini, despre femei, femei

O să continui cele 2 discuţii cu relaţiile şi despre bărbaţi.

Cică toţi bărbaţii se gândesc numai la sex. Bine aşa, dar din cauza cui? Cine provoacă pe cine? Trec pe stradă şi e imposibil să nu îmi zâmbească o fată şi desigur dacă arată bine întorc capul să văd ce am pierdut. Cum să nu te gândeşti la sex când vezi peste tot fuste de 10cm şi numai pantaloni mulaţi? decolteuri sugestive..  Acum na discuţia poate ajunge departe, dar bărbaţii o să dea vina pe femei şi femeile pe bărbaţi and so on.. Dacă femeia nu are grijă de ea, pute, nu se îmbracă decent, etc bărbatul nu se uită la ea. Deobicei femeile îl aşteaptă pe Zghaibă Cel Frumos! Cel care le va proteja şi le va fi alături tot timpul. Chestia e că aşa ceva numai găsiţi fetelor. Adică găsiţi, dar.. greu! Ele nu vor să facă sex, vor dragoste! Cu tot cu sentimente.. să se simtă dorite pe deplin. Şi multe alte chestioare, dar din câte am învăţat.. femeile trebuie iubite, nu înţelese. Dacă stai să calculezi ce trebuie să faci, ce  e bine şi ce nu.. ajungi departe. Dacă stai cu prietenii la o bere şi încerci să explici.. teorema femeii e greu. Doar iubiţi-le şi totul o să fie destul de bine!

Şi femeile să numai zică că bărbaţii misogini se gândesc numai şi numai la sex, da voi la ce vă gândiţi? La castraveţi muraţi? Desigur şi fazele astea cu misogini şi tot felul. Când nu vrei să ai deaface.. cu o persoană sau când îţi este teamă de ceva tot aduci argumente împotriva acelei persoane.. şi după ce v-aţi despărţit de persoana iubită.. ce aţi zis.. bă e o târfă, e aşa şi aşa.. şi e nesimţită şi femeia pe dincolo era un porc, avea pula mică.. că nu mă satisfăcea, etc, etc. Femeile gândesc mult şi bărbaţii la fel. Părerea mea rămâne aceiaşi. Bărbaţii şi femeile sunt la egalitate. Nimeni nu are un procent mai mult sau mai puţin. Sunt şi multe excepţii, dar sunt şi majorităţi. Discuţii pot fi foarte multe, dar aceasta este părerea mea propie şi personală. Gata am terminat că după.. cine ştie ce comentarii îmi trageţi.

Anunțuri
Comentarii
 1. collateralvictim spune:

  Oricat s-ar gandi femeile la sex , barbatii vor fi mereu cu un pas inainte la capitolul asta. 2.Ziceai ceva de vestimentatie : dupa mine tipele care se imbraca numai in fuste de 10 cm lungime si cu decolteuri adanci(mereu) asteapta sa fie pentrate adanci , probabil unele cu disperare…cunosc specimene…din categoria ” Hai ca mergem unde vrei!”

 2. dy0studio spune:

  Da sunt multe de zis.
  Sunt unele care nu par a fi interesate de sex, dar după ce stai să vorbeşti cu ele 5minute..
  Sunt tot felul de exemple..

  Alea cu hai unde vrei tu.. one word, slut.

 3. Claudia spune:

  Dar de ce cand va uitati la fuste de 10cm şi pantaloni mulaţi va ganditi la sex? In primul rand, de ce va uitati, daca tot sunteti asa nevinovati si va dati mari si tari ca voi tineti la ea pentru ce e, pentru cum gandeste, nu pentru cupa de la sutien si cm in solduri? Hai sa fim seriosi..

 4. dy0studio spune:

  Suntem serioşi. Era vorba la general..

 5. VirusIT spune:

  Ma bagasi singur mana in foc. Adica sincer acum who the fuck cares cine se gandeste mai mult la sex. Raspunsul nu poti sa il dai ca sunt cazuri si cazuri, unii/unele sunt nevinovati/nevinovate, iar alte specimene numai la asta se gandesc. Deci sa cadem de acord ca nu suntem de acord si ramanem la parerea ca sunt exemple si exemple.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s