Pentru ” chestia de sămbătă ” trebuie să vorbesc de 1 şi 8 martie, jucăriile copilăriei şi chiul plus ceva de la mine.

Aşadar 1 şi 8 martie pentru mine sunt zile obişnuite. Desigur că toată lumea este foarte agitată din cauza acestor evenimente. Fără ele nu ar avea aşa mult farmec, dar este un gest frumos să le iei la colege mărţişoare sau alte căcaturi. Dar mai bine le dăruieşti nişte cuvinte din inimă sau măcar ceva făcut de tine. Acum trebuie să fie cât mai extravagant şi cât mai scump. Acum trebuie mereu la şcoală să punem bani pentru profesoare şi mai ales pentru dirigintă. După ce că sunt ” săraci ” profesorii mai le trebuie şi alte cadouri. De parcă ar murii de foame aşa se vaietă. Nu toţi gândim la fel, oricum toate şi-au pierdut rostul şi adevărata semnificaţie în ziua de azi.

Jucăriile copilăriei mele în principal au fost maşinile. O variată gamă de maşini. Mici, mari, teleghidate. De la colecţii fabuloase până la nişte banale maşinuţe. Ţin minte când ne făceam străzi din nisip şi cu tot felul de briz-brizuri în spatele blocului şi toţi veneam cu maşini care mai de care. În camera mea era plin numai de maşini. Mă jucam cu ele pe covor stăteam şi pierdeam timpul. În rest eu nu mă jucam cu roboţi şi cu alte jucării numai maşini. În rest eram faşcinat de table, remi, domino şi şah. Desigur că atunci a fost greu până am învăţat să joc bine, dar şi acum cu prietenii mai jucăm deobicei( mai tot timpul ) cărţi, table, etc. Cel mai mult îmi place şahul. Desigur faza asta cu jucăriile a ţinut până am descoperit sălile de net şi gta-urile. Acum unii copii preferă să joace online decât să meargă în parc la aer curat să joace în realitate orice joc. Parcă e altă senzaţie când da-i cu zaru decât când dai un banal click.

Despre chiul ce să zic. Cine nu îl practică? Veşnica întrebare ” mergem la oră ? „. Dacă îl practici prea mult nu e bine, dacă nu îl practici nu e bine, deci.. . E bine să chiuleşti în situaţii de criză, dar eu unul foarte des. Pentru unii e un mare păcat, iar pentru alţii e un alt nimic. Fiecare face ce vrea. Oricum văd că şcoala se duce din ce în ce mai jos. Bani şi pile să ai că în rest.. numai contează.

Mă tot întrebam zilele acestea. La fete acum ce contează mai mult? Cu ce vă lasaţi impresionate? În afară de bani şi bani şi bani? Că asta ştie toată lumea.. Ţin vrăjelile? Contează că eşti sincer? Mai contează sentimentele? Şi totuşi până la urme mai găseşti o fată calumea în lumea asta?

Plus o poză pentru forumişti, calculatorişti şi în mare parte pentru cei care stau numai în casă!

Comentarii
 1. Claudia spune:

  Mai stii cum nu mi-ai dat martisor anul trecut, dupa ce te rugasei de mine sa ne impacam ? haha,te-am facut de ras!!! 😀

 2. anonimous spune:

  cel din poza seamana cu un prieten, comun :-” :)))

  si ca martisoare probabil iar o sa iau prezervative (ieftine) cu snurulet atasat 🙂

 3. dy0studio spune:

  Banii mei dă mărţişoare so dus.

  Da e prieten comun :)))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s