Sfaturi

Posted: 5 Februarie 2010 in bla bla bla, drgst, planuri de viitor, profitaţi, sfaturi, vise

 • Mereu văd prin filme şi uneori îi aud şi pe unii oameni că ce bine era când erau tineri şi ce copilărie au avut, că dacă nu făceau o anumită chestie sau dacă învăţau ajungeau mult mai ” sus ” . Frate mulţumiţi-vă cu ce aveţi. Nu vă îndoiţi de deciziile luate în trecut. Dacă învăţaţi mai mult poate că eraţi acum un parlamentar idiot, poate nu vă mai căsătoreaţi cu actuala soţie, poate că nu aveaţi atâtea datorii sau necazuri. Asta e, viaţa e frumoasă şi cu bune şi cu rele. Dacă aţi putea să vă întoarceţi în trecut vă spun eu că tot aşa o să faceţi. Asta este toată lumea greşeşte, dar dacă nu facem anumite greşeli poate că astăzi numai suntem aşa. Eu unul dacă nu făceam unele porcării cu viaţa mea acum poate că nu gândeam aşa. Numai vă amăgiţi atâta că şi aşa viaţa e de căcat.
 • Profitaţi de tote ofertele pe care le primiţi. Indiferent că e vorba de fete/băieţi sau de prieteni sau alte lucruri. Profitaţi de tot că aşa mai încercaţi lucruri noi. Cu timpul ajungeţi să treceţi prin multe şi deja ştiţi de ce să vă feriţi şi ce să acceptaţi.
 • Nu mai visaţi la vilă cu pişcină, maşină de enşpemii de euro şi tot felul. Nu mai visaţi în sensul că să visaţi cât mai puţin să nu întindeţi coarda. Că după dai de extaz şi începi să risipeşti prezentul. Visaţi cât mai puţin!
 • Nu vă mai faceţi planuri prea mari. Să nu ziceţi că aţi găsit dragostea adevărată pentru că vă înşelaţi. Peste câţiva ani mai cunoşti alte persoane şi îţi schimbi părerea. Până şi eu am avut această iluzie. Să nu vă gândiţi că o să terminaţi facultatea x şi o să mergeţi să munciţi nu ştiu unde. Cu timpul îţi descoperi talente noi şi înclinaţii spre altceva. Toate au vremea lor şcoala, dragostea, fericirea, tristeţea, gloria, ruşinea, etc.
Comentarii
 1. Mady spune:

  Oh Yeah.. Old wise man!! 😉

  You’re totally right!!:D

 2. kido13 spune:

  Ma..sincer stiam de astea dar nu prea reusesc sa tin cont de ele
  Oare cand invat si eu sa nu+mi mai repet greselile?! 8-|

 3. kido13 spune:

  Ba da :))
  Se intampla sa-mi amintesc.. :))

 4. PushiT spune:

  Daca as fi gandit si atunci cum gandesc acum despre a 2-a idee… Unele greseli nu poti sa ti le ierti nici tu, sa nu ai pretentia sa o faca altii.
  Si la ultimul sunt de acord, nedormit de doua zile, imi e prea greu sa fac un comentariu bun….plm…intelegi tu

 5. ZER0 spune:

  Daca stai sa visezi ajungi sa nu te mai trezesti, iar daca stai sa te gandesti la fiecare chestie de mii de ori inainte sa o faci ratezi ce e mai frumos. N-are rost sa plangi ca a trecut zambeste ca s-a intamplat si treci mai departe. Viata e frumoasa trebuie doar sa stii cum sa o faci nu te lasa pe trecut si nu te agata de viitor traieste prezentul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s