Oameni ca voi

Posted: 3 Februarie 2010 in inofensivi, oameni ca voi, ok, pizde, pulifrici, sugeţi pla

Să-mi bag ceva în mintea voastră de struţ. Cum puteţi fi aşa frate? De ceva timp vă bateţi joc de mine în ultimul hal, vă pişati pe mine la figurat, mă trădaţi şi mă vorbiţi pe la spate şi tot voi aveţi pretenţii ? Nu vă înţeleg. Eu unul după ce îmi bat joc de cineva sau rănesc pe cineva aşa serios sau fără să vreau mie pur şi simplu mi-e ruşine să mai dau ochii cu aceea persoană. Voi credeţi că am uitat aşa cu una cu alta şi repede vă primesc cu braţele deschise. Asta nu suport eu la voi, la unii din voi. Nişte prefăcuţi şi nişte cretinoizi. Atât fete cât şi băieţi.

Şi despre pizdele şi pulifricii care ziceţi că sunt un băiat special un prieten excepţional, eu nu dau doi bani pe cuvintele voastre. Pe messenger şi la telefon sunt prietenul tuturor. Sau când vine vorba de ajutor, de poze, să editez ceva, de un umăr să plângi pe el, de un băiat care ştie să asculte.. veniţi la mine repede, dar când am nevoie de voi mă ignoraţi şi când ies pe afară sau într-un club la un suc ceva.. când vă chem băgaţi cele mai penale scuze când aveţi nevoie de mine sunt bun da? Sunteţi ca nişte portocale cu coaja groasă. Când vezi portocala aşa mare şi frumoasă şi când incepi să o cureţi cu timpul vezi că are coaja aia groasă şi rămâne doar un miez foarte mic. La suprafaţă sunteţi aşa de buni şi inofensivi, dar în realitate sugeţi pula. V-am mai spus eu nu dau doi bani pe cuvinte, eu vreau doar fapte. Cuvintele se spun prea uşor în ziua de azi. O să mai vorbesc despre acest subiect mult mai detaliat, dar nu am timp acum.

Anunțuri
Comentarii
 1. PushiT spune:

  Pai ce te mira ba ? N-ai invatat ca acum pe toti ii intereseaza ceva anume ?
  Arata-mi tu fata de clasa a 8-a sa stea cu baiat mai mic decat ea. Nu, ele vor sa fie mai mare, sa se laude la colege ca uite ce baiat rau are ea. Acum incep sa se bata cuiele in personalitati, si vad ca la multi se bat stramb rau de tot.
  Cred ca se simtira de nu comenateaza nimeni pe aici

 2. dy0studio spune:

  Am primit cam 7-8 comentarii cu înjurături, dar nu le-am aprobat.

  Pe zi primesc cam 5 comentarii de-am pulea şi cu înjurături desigur nu le afişez.

 3. ZER0 spune:

  De acord cu Pushi toata lumea acum are cate un motiv ascuns pentru actiuniile lui, dar nu ai ce-i face. Intr-o zi toti isi dau seama de greselile lor desigur atunci o sa fie prea tarziu. Oricum nu are rost sa iti bati capul nu uita pentru fiecare cauza exista si o consecinta, asa ca stai calm pe malul apei si asteapta sa vina plutind si cadavrul dusmanului tau.

 4. dy0studio spune:

  De ce să aştept când pot să-l arunc la groapa de gunoi ?

 5. Mady spune:

  Dany,Dany…:)

 6. Stefi spune:

  eu deja m`am obijnuit:)
  m`am saturat sa fiu aia,de treaba,pe care toti se pot baza,care se chinuie sa ajute ,se implica,ii pasa,ii pare rau,care da bani,care da tigari,care da o bere si mai multe cand tu(nu tu,unu,altu eu stiu?:-?) nu ai bani,ca apoi sa te doara fix in pula de toti banii pe care i`am aruncat,care ce`i drept nu sunt foarte multi.m`am saturat de barfe si minciuni,venite toate din partea falsilor prieteni.De abia acum imi dau seama cine a ramas cu mine,si cine o sa ramana in continuare.Am avut prieteni care au stat cu mine pt bani,atunci cand aveam si eu,si am avut prieteni care au stat cu mine pentru ceea ce sunt,pentru cum sunt.
  fara resentimente danny:P
  cred ca am cv greseli,dar mi`e lene sa mai verific:))scuze:)

 7. dy0studio spune:

  Nu-i nimic. Aşa am fost şi eu.. acum vreo 2 an şi.. a început perioada mea de glorie nu aveam lipsă de nimic.

  Şi acum mai am nişte probleme de sănătate şi financiar.. şi deja unii s-au dus.. eu tot încerc şi am reuşit deocamdată să întâresc cercul meu de prieteni care oricum nu e mare şi mereu le-am zis să rămânem uniţi indiferent de ce va fi. Şi de bani le-am zis când nu are cineva dăm pentru el sau când nu am eu.. and so on..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s