Bazaconii 6

Posted: 14 Ianuarie 2010 in bazaconii 6, bunăciuni, dracu, dragostea, gagici, Iad, imaginaţie, petreceri, Rai, The End

M-am pus lângă ea şi când să o ating un avion s-a prăbuşit din senin peste noi. După deschid ochii, văd o lumină puternică care bătea de sus. Mă întrebam oare am ajuns în Rai? Şi după 1 minut mi-am dat seama că era un neon. Eram defapt în spital mai precis în pat. Ea se afla lângă mine. Am văzut doar că avea nişte zgârieturi pe faţă şi pe corp în rest nimic grav. Dar m-am uitat la mine, tot corpul băgat în ghips. Am început să o strig în disperare, dar cu cât strigam mai mult, cu atât observam că se îndepărtează patul ei de al meu. Deodată din podea iese un drac cenuşiu, cu o coadă în flăcări. O ia pe sus şi fuge cu ea. Atunci observasem că este în comă şi mi-am adus aminte ce s-a întâmplat ultima dată cu acelaşi nume de fată şi exact în aceiaşi situaţie. Lângă mine era un topor, l-am luat şi mi-am spart tot ghipsul de pe mine şi m-am dus după ea. Corpul meu nu era refăcut, dar mă durea fix undeva. Pe coridor podeaua era vopsită în pătrăţele alb cu negru, îmi dădea aşa o impresie de ameţeală şi deodată văd cum dracu sare cu ea în unul din pătrăţele. După mult timp am găsit pătrăţelul prin care a fugit dracul. Am sărit şi am căzut într-o cameră plină de gay, repede găsesc o uşă, relaxat că am scăpat închid uşa cu spatele spre cameră şi când mă întorc observ că era o cameră plină cu dinozauri. Sar pe fereastră şi cad într-o pişcină plină de sânge. Am ieşit din pişcină şi văd în zare dracul cum fugea, dar era singur. Repede mă duc după el,  după ceva timp îl prind mă piş pe coada lui să nu mă ard şi încep să-l iau la pumni până îmi spune unde a ascuns fata. După ce s-a săturat îşi trage de nas şi scoate masca, defapt era o cămilă. Era Halloween-ul cămilelor şi doamna se deghizase în drac. Mi-am cerut scuze şi am plecat în căutarea lui. Am trecut prin Paris nu era, am trecut prin Dăbuleni nu era, am trecut prin Las Vegas şi m-am oprit puţin să mă duc până la cazinoul lui Tudor. După câteva pahare de Jack m-am dus până în Iad. Bat la uşă răspunde Satana speriat. L-am bătut până s-a căcat pe el la propiu şi am intrat în Iad, aveam o presimţire că este aici. Mă uit şi văd că este o petrecere colosală, bunăciunile şi băutura nu se mai terminau. Urc nişte scări şi văd un vulcan, desigur că acolo era şi dracu. O avea pe fată în braţe. M-am dus la el, am înghenunchiat şi am început să mă rog de el să nu o arunce. Nu a vrut. M-am dus în genunchi până la el ( prefăcându-mă că mă rog şi mai tare ) şi când nu era atent, jap! un pumn în coaie şi instantaneu a scăpat fata în vulcan, mă arunc după ea, o prind de mână şi câdem în lava fierbinte. Mă trezesc din vis, văd că sunt în camera mea şi deodată sună telefonul. Ia ghici cine era ?

THE END!

Reclame
Comentarii
 1. Mady spune:

  Deci esti nebun frate!!1 Ai o imaginatie!!!:)

 2. Elena spune:

  Sfarsitul mi-a placut,adica partea cu lava:X.
  Si-au trait fericiti pana la adanci batraneeeeti.

 3. Lizo spune:

  Eu te-am sunat :))

 4. dy0studio spune:

  Defapt Elena am murit. Puteam să continui cu mai multe nivele de vise, după suna telefonul şi iar încep.. şi bla bla bla.. şi când defapt eram pe stradă şi mă plimbam.

  Defapt idea e că mă sună ea. Ca să se lege totul.

 5. PushiT spune:

  Era, rimeaza cu cine te suna 😀

  Multumesc pentru reclama la cazino, iti dau si tie 10% din castig.

 6. Elena spune:

  Asta intr-o alta viata,Tudor?:))
  Si eu pana acum visam la viitorul meu ca la un adevarat paradis,dar cand deodata aseara am stat asa si m-am gandit,ca daca n-o sa am abs nimic si o sa fiu in curu gol,ce-am sa fac … asta m-a ajutat sa revin cu picioarele pe pamant.:D

 7. Elena spune:

  Dar ce sa zic,e frumos sa visezi:X:X:X.

 8. dy0studio spune:

  O să fi în curul gol ? Cât de rău poate fi ? :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s