Tocăniţă

Posted: 30 octombrie 2009 in Tocăniţă

Aseară a fost cel mai tare bal din Craiova. Guess Who, Spike, El Nino, Kraftu au fost fenomenali. Desigur că multă lume întreba da cine e Guess Who ăsta? hă? Doamne fereşte cum să nu ştii?? Cât de idiot/ă să fi? Atmosfera a fost înfierbântată, cool, trendy şi true special pentru fetiţe, vă ştiţi voi. Am luat locul 2 la mister ce bucuriiieeee. Multă nebunie şi drumuri prin haitele de oameni. În jur de ora 11 fără 20 deja plecasem cu nişte prieteni la Chitarele să bem ceva. Ne-am distrat în felul nostru. Acum aşteptăm pozicile de la bal..

Ce pula mea? Ce bloguri stupide au apărut.. nu am nimic cu voi că vă faceţi, dar trebuie să ai un anumit scop, o ţintă să urmăreşti un anumit stil, care se numeşte originalitate. Dacă stai să iei 3 cuvinte de la mine, 4 de la următorul ajungi rău de tot şi după un anumit timp îţi dai seama că eşti o copie şi când vrei să faci un post nici nu ştii cu ce să începi. Dacă vrei să ai vizitatori zi de zi fără a pune blogul la status sau fără a trimite massuri, ei sunt foarte greu de câştigat. Fiecare are stilul lui.. acum nu începem să ne criticăm că mie îmi place galben şi lui verde. Mai e o modă acum să-ţi faci blog de clasă, o mare porcărie. Nici nu îţi cunoşti bine colegii şi gata blog. Mulţi zic ” aaa colegi mei cei mai tari cei mai buni „, dar nu vă da-ţi seama că nu îi cunoaşteţi aşa mult. Una e prietenul de la şcoală şi una e prietenul pe care îl ai zi de zi. Încercaţi să vă lăudaţi că sunteţi ceea mai deşteaptă clasă, ceea mai nebunatică, ceea mai a dracu. Băi dă-mă… oricine poate fi aşa, dar depinde de caracter. La şcoală mai te duci beat, mai iei un 4, mai arzi ceva, mai baţi pe cineva, mai faci bâză de profesori, da frate aşa e dar nu faci asta în fiecare zi. V-am văzut luna asta pe mulţi dintre voi cât de fani U.Craiova sunteţi, mimaţi imnu, am văzut că vă lăudaţi cu mp10, dar nu ştiţi ce e aia o muzică bună, cum să nu-ţi placă Guess Who?, am văzut că în orice lucru pe care îl faci dacă nu ai banu eşti un animal, am auzit că unii copii nici nu ştiu unde e Carol, Buzeşti nici Parcul Tineretului ” da ce pana mea e ăla? ” aţi învăţat şi cuvinte noi, trebuie doar unu să zică un cuvânt mai fudul că gata.. deja începeţi toţi ce pana mea, ce pana mea.. aveţi pene? sunteţi găinii? şi nu ştiam? unde a dispărut vorba fabuloasă ” ce pula mea? „. Sunteţi dobitoci, şi idioţi( oameni cu multe iddeeiii ), pe bune nu vă zic în nume de rău, dar ăsta e adevărul şi dacă vă simţiţi .. ” ce pana mea îmi pasă mie ” că mama ta e gâscă, găină, curcă sau raţă.

Şi mai sunt blogurile ălea. Cică eu azi l-am luat pe Liviu de burtă, am băut suc Coca-Cola, rece am râgâit de 7 ori după. Am mâncat o pulă amândoi şi tare ne-am distrat. Chiar nu trebuie să ştiu eu cu ce hârtie te ştergi la cur. Trebuie să mai scrii din când în când ce mai faci, de aceea se numeşte blog personal, dar dacă nu ştiaţi ” orice lucru scris, practicat, folosit ” în exces dăunează.

Cred că deja v-am plictisit. E timpul să închei.

Reclame
Comentarii
  1. copac spune:

    Traim in Craiova si asta ne ocupa tot timpul

  2. s3ptember spune:

    era si kraftu pe acolo, l-a chemat el nino ca n-a vrut sa cante singur. semana cu un preot, depinde de unghiul din care priveai.

  3. Danny spune:

    Am uitat. L-am văzut bine că eram exact lângă ei, că am fost la mister;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s